Дріжджі для сидру Mangrove Jack's Cider Yast M02
Активні сухі дріжджі Mangrove Jack's Cider Yast M02 — це штам дріжджів для приготування всіх типів сидрів і яблучних вин, для якого характерно високе утворення ефірів під час ферментації, завдяки чому розкривається виняткова глибина та повний фруктовий потенціал соку. Сидри, ферментовані з використанням штаму M02, мають виключно чіткий, ароматний і освіжний смак. Це дуже сильні дріжджі, які мають гарне засвоєння фруктози та здатні ферментувати в складних умовах і різних температурних діапазонах. Дріжджі для сидру Mangrove Jack's сильний флокулянт, яких підходить для багатьох стилів сидру. Міститься з дріжджами поживне середовище — це набір мікроелементів, який необхідний для підтримки здоров'я дріжджів і їхнього правильного розвитку.
Для штаму Mangrove Jack's Cider Yast M02 властива дуже швидкий початок бродіння, який може бути помічений через 12-24 години після внесення дріжджів у сусло. Бродіння відбувається швидко та надійно, з високою атенюацією за короткий проміжок часу. Температурний діапазон широкий і може працювати за прохолодної температури. Цей штам буде надійно бродити і за 12 °C (54 °F) і є оптимальним вибором для всіх стилів сидру, особливо для континентального стилю.Цей штам виробляє велику кількість ефіру за підвищених температур, з вираженим ароматом і смаковим і характеристиками. Вміст азоту низький, стійкість до CO2 високий.
Сидри, ферментовані цим штамом, мають сухий посмак і порівняно повну та виняткову глибину ароматного фруктового смаку. Толерантність до алкоголю >12% ABV.
Застосування:
Посипати дріжджі на поверхню сусла. Однієї пачки 9 г досить для ферментації 23 л сусла. Ферментувати за температури 12-28 °C (54-82°F). Зберігати в холодильнику.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Mangrove jacks |
| Країна виробник | Великобританія |
| Склад | сухі дріжджі, підживлення для дріжджів |
| Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 130 ₴

