Глюкоза, або виноградний цукор, або декстроза (C6H12O6).
Декстроза, найкращий замінник білого і коричневого цукру при приготуванні сусла (браги). Досвідчені винокури радять використовувати декстрозу-глюкозу замість цукру або фруктози. Цукор додає свій смак і запах як при бродінні, так і в кінцевому продукті, так як дріжджами він переробляється складно з виработкою ланцюжка ферментів, тоді як глюкоза засвоюється дріжджами безпосередньо без ферментів. До того ж значно скорочується час зброджування. Дистилят приготований з цукру складніше очистити дистиляцією, найкраще робити ректифікацію і обов'язково потрібно додаткове очищення активованим вугіллям. Глюкоза ж безпосередньо засвоюється дріжджами без виділення зайвих ферментів.
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 500 г |
| Країна виробник | Китай |
| Форма випуску | Розсипний |
| Склад | C6H12O6 |
- Ціна: 65 ₴/упаковка



