Тепер Вам не потрібно витрачати години на температурні паузи! Кодзі - це спеціальна суміш ферментів і дріжджів, готова до оцукрюванню і зброджування без попередньої обробки практично будь-якої крахмаловмісної сировини.
Витрата 6-9 г / 1 кг сировини.
Інструкція по застосуванню
Приготувати сусло: борошно або крупу залити водою кімнатної температури з розрахунку 4 літри на кілограм сировини.
Провести регідратацію дріжджів, для цього розвести необхідну кількість дріжджів у воді, нагрітій до 35 ° C.
Через 5-10 хв. реактивировать розчин додати в сусло. Перші 2 3 дня рекомендується двічі в день перемішувати.
Бажано забезпечити постійну температуру в ферментере в діапазоні від + 27 ° C до + 36 ° C.
Процес бродіння займає від 14 до 20 діб. При температурі нижче оптимальної термін бродіння збільшується
ПРИМІТКА: Різниця температур між реактивованим розчином і загальним об'ємом сусла при внесенні в основний затор не повинна перевищувати 10 ° C. Уникати великих перепадів температури в приміщенні.
Витрата 6-9 г / 1 кг сировини.
Інструкція по застосуванню
Приготувати сусло: борошно або крупу залити водою кімнатної температури з розрахунку 4 літри на кілограм сировини.
Провести регідратацію дріжджів, для цього розвести необхідну кількість дріжджів у воді, нагрітій до 35 ° C.
Через 5-10 хв. реактивировать розчин додати в сусло. Перші 2 3 дня рекомендується двічі в день перемішувати.
Бажано забезпечити постійну температуру в ферментере в діапазоні від + 27 ° C до + 36 ° C.
Процес бродіння займає від 14 до 20 діб. При температурі нижче оптимальної термін бродіння збільшується
ПРИМІТКА: Різниця температур між реактивованим розчином і загальним об'ємом сусла при внесенні в основний затор не повинна перевищувати 10 ° C. Уникати великих перепадів температури в приміщенні.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 500 г |
| Країна виробник | Китай |
| Тип дріжджів | Сухі |
| Тип закваски | Зерно |
Інформація для замовлення
- Ціна: 399 ₴



