
Винні дріжжі Lalvin K1- V1116 широкого спектра. Дріжжі для білих, рожевих, червоних, фруктових вин та сидрів.
70 ₴
- В наявності
- Код: Д-016
- +380 (99) 140-11-41
LALVIN K1-V1116
Lalvin V1116 (K1) ™ був виділений в 1972 році П'єром Барре з INRA Монпельє. V1116 (K1) ™ має тенденцію підкреслювати свіжість білих сортів винограду. Натуральні аромати свіжих фруктів зберігаються довше в порівнянні з винами, збродженими на стандартних дріжджах (наприклад, Prize de Mousse). При бродінні при низьких температурах (нижче 16 ° C) і з правильним додаванням поживних речовин (таких як GoFerm і Fermaid K) V1116 (K1) ™ є одним з кращих штамів-продуцентів квіткових складних ефірів (ізоамілацетат, гексілацетат і фенілетілацетат). Ці ефіри надають свіжий квітковий аромат нейтральним сортам або високоврожайним сортам винограду. Серед штамів-продуцентів з високим вмістом ефірів V1116 (K1) ™ є найбільш стійким до складних умов ферментації, таким як низька каламутність, низька температура і низький вміст жирних кислот. V1116 (K1) ™ рекомендується для ферментації крижаних вин. Його також можна використовувати для рожевих або основних червоних вин. Для соків з високим вмістом цукру, а також для перезапуску ферментації.
- Рекомендуються для виробництва вин з білих сортів винограду, льодяних вин, фруктових вин та сидра.
- Гарно зарекомендували себе при використанні для відновлення бродіння.
- Температура бродіння: 10-35 ° C.
- Толерантність до алкоголю 18%. (В залежності від умов ферментації).
- Низька відносна потреба в азоті.
- Коротка початкова фаза задержки та висока активність бродіння.
- середнє виробництво SO2.
- Висока угнетаюча здатність (К2)
- низькое піноутворювання
Рекомендоване кількість 25-40 г на 100 літрів (дозування залежить від вмісту сахару та мікробіологічної чистоти сусла)
Перед використанням необхідна регідратація.
Всипте дріжжі в 10-ти кратний об'єм води (температура 35-40 ° С), Обережно перемішайте, щоб розчинити комочки і почекайте 20 хвилин. Додайте в основне сусло. Різниця температур між основним суслом та регідратіруємими дріжжами не повинна перевищувати 10°C. Загальна тривалість регідратації не повинна перевищувати 45 хвилин.Завжли проводьте регідратацію дріжжів у чистій посуді. Регідратація в суслі не рекомендується.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Канада |
| Вага | 5 г |
| Склад | Saccharomyces cerevisiae |
| Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 70 ₴


