
Рефрактометр 0-32% для цукру, соків, фруктів, браги 0-32% з автоматичною корекцією температури.
740 ₴
- Немає в наявності
- Код: Р-001
- +380 (99) 140-11-41
Рефрактометр для вимірювання % цукру за шкалою Brix в виноградному, яблучному або іншому фруктовому суслі, а також у цукровій бразі.
УВАГА! рефрактометр НЕ комплектується футляром!
Галузь застосування:
- контроль концентрації цукру в напоях і продуктах харчування;
- перевірка зрілості плодово-ягідних і визначення періоду збору врожаю сільськогосподарських культур;
- визначення щільності і вмісту цукру в суслі при бродінні;
- домашнє пивоваріння та виноробство.
Технічні характеристики:
- Діапазон вимірювань Brix: 0 ~ 32 Brix
- Ціна ділення: 0,2 Brix
- Точність: ± 0,2 Brix
- Автоматична температурна компенсація (ATC)
- Регульований монокуляр
- Довжина 170 мм.
- Вага: 99 гр.
Комплектація:
Рефрактометр
серветка
викрутка
піпетка
Інструкція англійською мовою
ПРИМІТКА. Перед початком роботи проведіть калібрування приладу
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Китай |
| Стан | Новий |
| Максимальний діапазон вимірювання (Brix) | 32 % |
- Ціна: 740 ₴






