Спеціалізовані дріжджі, відібрані для бродіння пшеничного пива. Утворюють особливі ефірні та фенольні ноти, що характеризують пшеничний сорт пива. Дозволяють зварити пиво з гарною питкістю (легкістю споживання), а також мають чудову здатність залишатися у звішеному стані в процесі бродіння.
Седиментація – низька
Кінцева щільність – висока
Температурний режим ферментації: +12°C - +25°C.
Ідеальна температура +18°C - +24°C.
Маса нетто: 11,5 грам (достатньо на 20-30 літрів сусла, що зброджується)
Виробництво: Бельгія, Fermentis
Спосіб застосування дріжджів Fermentis Saflale WB-06 (1 упаковка розрахована на 20-30 літрів пивного сусла):
1. Активуйте дріжджі у 100 мл води або пивного сусла. Для цього розмішайте упаковку дріжджів у 25-30 градусних рідин, ретельно розмішайте і дайте відстоятися 10-30 хвилин. (Нагадуємо, що в процесі приготування пива все має бути стерильним).
2. Внесіть отриману дріжджову суміш у броварню (ферментер) або пивний танк.
3. Дріжджі починають тинятися через кілька годин. Перевіряйте міцність пива за допомогою виномера-цукроміру або професійного ареометра АС-3 (0-25).
Ідеальна температура бродіння: 18-24°C
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 11.5 г |
| Країна виробник | Бельгія |
| Склад | дріжджі (E491), вітаміни, мінерали |
| Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 120 ₴


