Активні сухі пивні дріжджі Mangrove Jack's Belgian Abbey M47 - це елевий штам верхового бродіння з помірною стійкістю до алкоголю і меншою кількістю фенолів, ніж штам Belgian Ale, дріжджі надзвичайно фруктові зі складним букетом ефірів і високим рівнем флоку.
Штам дріжджів Mangrove Jack's Belgian Abbey M47 (Бельгійські Абатські) ідеальний для приготування пива в стилі Абатський ель та Бельгійський Пейл Ель, а також пива в стилі Траппіст, Dubbel, Tripel, Бельгійських спеціальних сортів пива тощо.
Застосування:
Розсипати дріжджі на поверхню пивного сусла. Однієї пачки 10г достатньо для ферментації 25л пивного сусла. Ферментувати за температури 18-25°C.
Зберігати в сухому прохолодному місті.
Ідеально підходить для приготування таких сортів пива:
Abbey Beer, Belgian Trappist Style Beer, Belgian Pale Ale, Belgian Abbey Ale, Belgian Speciality Beer, Belgian Dubbel, Belgian Tripel та ін.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Mangrove jacks |
| Країна виробник | Нова Зеландія |
| Вага | 10 г |
| Склад | сухі дріжджі |
| Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 195 ₴

