Дрожжи Mangrove Jacks Bavarian Wheat Yeast M20
Активні сухі дріжджі Mangrove Jacks Bavarian Wheat Yeast M20 - це класичний німецький штам дріжджів верхового бродіння, який ідеально підходить для виробництва пшеничного пива у стилі German Weizen і Belgian Witbier.
Дроби Bavarian Wheat Yeast M20 мають дуже низький флокуляцію і яскравий дріжджовий аромат, який дозволяє отримати ідеальне пиво, яке традиційно не фільтрується. Ці дріжджі виготовляють пиво з мінімальною солодкістю, середньою повнотою та оксамитовим відчуттям у роті, які доповнюються банановим смаком та пряним ароматом.
Призначення:
Посип дріжджі на поверхню пивного сусла. Одна пачка 10г достатньо для ферментації 25л пивного сусла. Ферментувати при температурі 18-30С, зберігати в холодильнику.
Ідеально підходить для приготування наступних сортів пива:
Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen, Witbier, Weizenbock и прочие.
Характерики дріжджів
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Mangrove jacks |
| Країна виробник | Нова Зеландія |
| Склад | сухі пивні дріжджі, емульгатор (Е491) |
| Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 180 ₴

