Дріжджі Алкотек Турбо Yeast Classic дуже сильні, спеціально підібрані за складом, дають чистий і м'який смак, призначені для ферментації цукру. Ферментують до 21%.
6 кг цукру - протягом 2 днів до 14% при температурі 20-35 ° С;
7 кг цукру - протягом 3 днів до 17% при температурі 20-30°С;
8 кг цукру - протягом 5 днів до 20% при температурі 20-27°С;
9 кг цукру - протягом 7-10 днів до 21% при температурі 18-24°С.
Інструкції:
Відповідну кількість цукру додається до 15 л гарячої води (40 °С) до повного його розчинення. Зачекайте або остудіть до 25-30 ° C, і додайте вміст пакету безпосередньо в посуд з цукровим розчином і інтенсивно перемішуйте протягом 1-3 хвилин, щоб активувати бродіння. Долити води, щоб у сумі було 25 літрів. Ферментацію необхідно проводити за температур, зазначених у таблиці. Час ферментації може трохи змінюватись.
Упаковка для 25 л.
Вага нетто: 130 г
Виробник :Hambleton Bard (Велика Британія)
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 130 г |
| Виробник | Hambleton Bard |
| Країна виробник | Великобританія |
| Склад | дріжджі, вітаміни, мікроелементи |
| Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 135 ₴

