Завдяки набору для приготування зернового домашнього пшеничного пива WHEAT BEER ви самостійно зможете приготувати 20 літрів традиційного Баварського пива Hefeweizen. Це світле, пшеничне, нефільтроване пиво, виготовлене за технологією дозрівання в пляшці. Пиво каламутне з досить густою, смачною і стійкою піною. Смак дуже насичений, багатий, при цьому м'який, дуже освіжає, бадьорить. Колір пива Hefeweizen світло-бронзовий з дріжджовим помутнінням. Аромат свіжий дріжджовий. Готується пиво з суміші пшеничного та ячмінного солоду, з використанням ароматного німецького хмелю Hallertau Tradition та Hersbrucker.
До складу набору входить:
1. Суміш солодова "WHEAT BEER" - 4,3 кг
Солод пшеничний світлий CHÂTEAU WHEAT BLANC)
Солод ячмінний світлий Bohemian Pilsner
Солод карамельний Carahell
2. Хміль гранульований Hallertau Hersbrucker (DE)
3. Хміль гранульований Hallertau Tradition (DE)
4. Дріжджі пивні для пшеничного пива
5. Пивний цукор (декстроза) Brewing Sugar 200г для карбонізації
6. Інструкція з приготування пива
Початкова щільність: OG - 13,0 (1.053) Кінцева щільність: FG - 3.8 (1.015)
Алкоголь: 5.0% Vol.
Колір: SRM - 3.90 EBC - 7.69
Гіркота: IBU - 11.50
Для приготування пива вам також може знадобитися:

Дивіться відео як варити зернове пиво з комплекту Home Brewery на 5 літрів:
Для зручності і точного розрахунки вмісту алкоголю в готовому пиві, вині або бразі користуйтеся онлайн калькуляторами. Завдяки калькулятору вмісту алкоголю (ввівши показання початкової і кінцевої щільності) ви з легкістю зможете обчислити точне значення вмісту алкоголю за обсягом у % ABV ( Alcohol by Volume ).
Калькулятор корекції показань гідрометрії (ареометра) допоможе вам, якщо при вимірюванні щільності сусла, у вас немає можливості або часу охолодити сусло до температури, при якій ваш прилад відкалібрований.
| Користувальницькі характеристики | |
|---|---|
| Обсяг готового пива | 20-21л |
| Вміст алкоголю | 5.0% |
| Екстрактивність початкового сусла | 13.0% |
- Ціна: 620 ₴

