Анісова настоянка відома світу приблизно з 16 - 17века. Саме в ті часи існував торговий шлях через Китай і Монголію в Москву, яким постійно шастали каравани з азіатськими прянощами. Йшли каравани через Сибір, тому в Європі бадьян називали сибірським анісом (аніс - це пряність, що виростає в Середземномор'ї, грубо кажучи, бадьян - це плоди дерева, аніс - насіння трави). Тому спочатку Анісівка робилася з бадьяна, а вже пізніше при її приготуванні стали використовувати аніс, а також кмин, кріп та інші прянощі.
Даний набір розрахований на приготування 1 л напою. Він складається з насіння анісу, анісу зірчастого (бадьяна) і кмину.
Всі люди діляться на два типи: одні люблять страви і напої з анісом, інші - ненавидять цю приправу, яка нагадує з дитинства знайому мікстуру від кашлю. Тому не дивуйтеся, якщо вам або комусь із ваших знайомих Анісівка не сподобається.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Власне виробництво |
| Країна виробник | Україна |
| Склад | анис, бадьян, тмин |
- Ціна: 50 ₴


