Квас це освіжаючий делікатес, присвячений поціновувачам оригінальних напоїв усієї країни і всім, кого мучить спрага в нашій галактиці. Це ваш компаньйон у спекотні дні, швидка допомога в моменти втоми і, насамперед, рідина, завдяки якій все виглядає оригінально та крутіше. Пийте квас, їдьте за кермом сміливо! Не бійтеся побічних ефектів. Інші переваги цього напою відкриються самі собою… отримуйте задоволення!
Використання:
Висипати вміст пакета 7-10 літрів води, довести до кипіння і варити 10 хвилин на слабкому вогні. Потім профільтрувати через марлю, лляний чи кавовий фільтр. Додати цукор: 350 г/7 л – 500 г/10 л і ретельно перемішати. Охолодіть рідину до 25°C. Додайте вміст пакетика дріжджів, що входить до комплекту. Залишіть на 10-15 хвилин, щоб дріжджі зволожилися, потім перемішайте. Розлийте рідину по пластикових пляшках на 2/3 їхньої висоти, потім кожну роздавіть так, щоб рідина заповнила її до шийки, і закрутіть пробкою. Газ, що утворюється під час ферментації, змусить пляшку повернутися до своєї первісної форми. Ферментація при кімнатній температурі 2-3 дні, потім перемістити пляшки в більш прохолодне місце. Готовий квас можна зберігати у холодильнику не довше тижня. Він найсмачніше охолодженим!
Під час бродіння слідкуйте за ступенем карбонізації в пляшці - якщо вона занадто висока (пляшку не можна натискати), акуратно дегазуйте її.
Склад квасу: солод житній, солод ячмінний, регулятор кислотності: лимонна кислота
Склад дріжджів:
сухі дріжджі S. cerevisiae, емульгатор: моностеарат сорбітану
| Основні | |
|---|---|
| Тип | Квас |
| Виробник | Browin |
| Додавання газу | Слабогазована |
| Країна виробник | Польща |
| Об`єм | 10 л |
- Ціна: 140 ₴



