- DistilaMax MW в порівнянні з іншими штамами дріжджів, що застосовуються у виробництві віскі в Шотландії, добре зарекомендували себе при зброджуванні сусла з ячмінного солоду за рахунок можливості отримання більш високої концентрації спирту і нижчої концентрації незброжених вуглеводів. DistilaMax MW використовується у виробництві солодового віскі, де наявність фруктових тонів є бажаною характеристикою.
- DistilaMax MW були відібрані фахівцями Lallemadn за здатність зброджувати мальтозу, мальтотріозу та інші цукру, що містяться в ячмінному солоді.
- DistilaMax MW мають стійкість до високої концентрації спирту і зберігають високу активність до концентрації спирту 15% об.
- DistilaMax MW рекомендовано для виробництва віскі при зброджуванні сусла з ячмінного солоду.
- DistilaMax MW продукують смако-ароматичні домішки, які підходять для солодового віскі за рахунок формування комплексного аромату та фруктових тонів.
Дозування
Дозування, що рекомендується при зброджуванні солодового сусла для виробництва віскі: 0.50 - 1.0 г на 1 л сусла ( залежно від організації технологічного процесу.)
Регідрація
Регідрацію дріжджів необхідно проводити в чистому посуді. НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ ДЕМІНЕРАЛІЗОВАНУ ВОДУ. (об'єм води повинен бути в 10 разів більшим за масу дріжджів; температура 32°C - 36°C). Всипте дріжджі при акуратному перемішуванні і зачекайте 15 - 20 хвилин максимум (мінімум 10 хвилин), перш ніж приступити до наступного кроку
Внесіть дріжджову суспензію сусло. Якщо різниця температур сусла та дріжджової суспензії більше 8°C, додайте до дріжджової суспензії невеликий об'єм сусла для зниження різниці температур
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Канада |
| Вага | 25 г |
| Склад | Saccharomyces cerevisiae. Культура дріжджів у формі порошку |
| Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 140 ₴


