Продавець Первачок розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Кошик
1482 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 13.11).

+380 (67) 140-11-41
+380 (99) 140-11-41
Товари для дистиляції, виноробства та пивоваріння
Кошик

DistilaMax MW дріжджі для віскі з ячмінного солоду Lallemad Канада

140 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 00920
DistilaMax MW дріжджі для віскі з ячмінного солоду Lallemad Канада
DistilaMax MW дріжджі для віскі з ячмінного солоду Lallemad КанадаНемає в наявності
140 ₴
+380 (67) 140-11-41
  • +380 (99) 140-11-41
+380 (67) 140-11-41
  • +380 (99) 140-11-41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

 

  • DistilaMax MW в порівнянні з іншими штамами дріжджів, що застосовуються у виробництві віскі в Шотландії, добре зарекомендували себе при зброджуванні сусла з ячмінного солоду за рахунок можливості отримання більш високої концентрації спирту і нижчої концентрації незброжених вуглеводів. DistilaMax MW використовується у виробництві солодового віскі, де наявність фруктових тонів є бажаною характеристикою.
  • DistilaMax MW були відібрані фахівцями Lallemadn за здатність зброджувати мальтозу, мальтотріозу та інші цукру, що містяться в ячмінному солоді.
  • DistilaMax MW мають стійкість до високої концентрації спирту і зберігають високу активність до концентрації спирту 15% об.
  • DistilaMax MW рекомендовано для виробництва віскі при зброджуванні сусла з ячмінного солоду.
  • DistilaMax MW продукують смако-ароматичні домішки, які підходять для солодового віскі за рахунок формування комплексного аромату та фруктових тонів.

Дозування

Дозування, що рекомендується при зброджуванні солодового сусла для виробництва віскі: 0.50 - 1.0 г на 1 л сусла ( залежно від організації технологічного процесу.)

Регідрація

Регідрацію дріжджів необхідно проводити в чистому посуді. НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ ДЕМІНЕРАЛІЗОВАНУ ВОДУ. (об'єм води повинен бути в 10 разів більшим за масу дріжджів; температура 32°C - 36°C). Всипте дріжджі при акуратному перемішуванні і зачекайте 15 - 20 хвилин максимум (мінімум 10 хвилин), перш ніж приступити до наступного кроку

Внесіть дріжджову суспензію сусло. Якщо різниця температур сусла та дріжджової суспензії більше 8°C, додайте до дріжджової суспензії невеликий об'єм сусла для зниження різниці температур

 

Характеристики
Основні
Країна виробникКанада
Вага25 г
СкладSaccharomyces cerevisiae. Культура дріжджів у формі порошку
Тип дріжджівСухі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 140 ₴