Штам RC212™ селекціонований у Бургундії, регіоні Франції, Bureau Interprofessional des Vins de Bourogne (BIVB). Він був обраний за його здатність давати традиційний бургундський Піно Нуар. Ці дріжджі зарекомендували себе як еталонний штам для виробництва якісного Піно Нуар. Лімітована поліфенольна адсорбція у дріжджових клітинах, що дає захист кольору та структури. Ці дріжджі сприяють розвитку пряних і ягідних тонів. Lalvin RC212™ покращує поліфенольний вміст таких сортів винограду, як Гренаш, Піно Нуар та Зінфандель. Вони постійно виробляють Піно Нуар зі структурою, стиглою вишнею, яскравими фруктами та пряним характером. У порівнянні з іншими дріжджами рекомендованими для Піно Нуар використання Lalvin RC212™ призводить до великого вмісту антоціанів і більшої інтенсивності кольору у вині. Це пов'язано з обмеженою адсорбцією поліфенолів дріжджовими клітинами Lalvin RC212™, що обмежує втрату кольору та підтримує структуру під час витримки. Lalvin RC212™ широко використовується для виробництва Піно Нуар у всьому світі.
Характеристики
- Температура ферментації 18-30 ºC
- Лаг-фаза та швидкість ферментації помірна
- Швидкість ферментації помірна
- Толерантність до алкоголю 16%
- Низьке виробництво піни
- Середня потреба у поживних речовинах (азоті)
Вага нетто: 5г
Однієї упаковки достатньо для ферментації 20-25л виноградного сусла
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Lallemand |
| Країна виробник | Данія |
| Вага | 5 г |
| Склад | суміш дріжджів |
| Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 75 ₴

