Продавець Первачок розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Кошик
1482 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 13.11).

+380 (67) 140-11-41
+380 (99) 140-11-41
Товари для дистиляції, виноробства та пивоваріння
Кошик

Ареометр для цукру з пробіркою - Browin Польща - цукоромір, віномір

250 ₴

  • В наявності
  • Код: 00176
Ареометр для цукру з пробіркою - Browin Польща - цукоромір, віномір
Ареометр для цукру з пробіркою - Browin Польща - цукоромір, віномірВ наявності
250 ₴
+380 (67) 140-11-41
  • +380 (99) 140-11-41
+380 (67) 140-11-41
  • +380 (99) 140-11-41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ареометр для цукру

Ареометр для цукру є важливим пристроєм для швидкого та точного визначення кількості цукру у винному суслі. Даний прилад градуйований у градусах Баллінга (°Blg). 1°Blg відповідає приблизно 10 г цукру на 1 л соку (сусла). На підставі цього можна спрогнозувати міцність напою.

Для вашої зручності відзначені діапазони рекомендованих концентрацій - так що вам не потрібні додаткові розрахунки або таблиці:
- червона зона "початок бродіння I" - перед початком бродіння концентрація цукру не повинна перевищувати 22°Blg
- жовта зона "початок бродіння II" - відразу після додавання додаткових доз цукру в процесі бродіння показання вінометра не повинні перевищувати 16°Blg
- зелена «кінцева» зона - у завершальній фазі бродіння для сухих та напівсолодких вин концентрація цукру повинна перебувати у зазначеному діапазоні.

Характеристики:

•  Для вимірювання цукру – ареометр використовується для вимірювання концентрації цукру у винному суслі, встановленої в діапазоні 0-24°Blg.

  • Зручна пробірка що неб'єтся – циліндр для рідини виготовлений із пластику, має зручне плоске дно і ніколи не розіб'ється, що є перевагою перед скляними аналогами.
  • Мірна пробірка з кришкою – до пробірки додається кришка, яка запобігатиме вислизанню ареометра при транспортуванні або зберіганні.
  •  Кольорами відзначені рекомендовані діапазони концентрацій – на них відзначені діапазони концентрацій цукру, що підходять для даної стадії бродіння. кольорова шкала ареометра.
  • Простота вимірювання – прилад надзвичайно простий у користуванні. Вимір проводиться безпосередньо.


Метод використання ареометра надзвичайно простий. Просто помістіть ареометр у пробірку та наповніть її достатньою кількістю рідини, щоб поплавець вільно плавав. Результат зчитують по верхньому меніску.


Цей пристрій калібрується при температурі 20°C.

У комплект входять:
- пластикова пробірка
- кришка для пробірки
- Ареометр.

Діапазон: від 0 до 24°Blg.

Характеристики
Основні
ВиробникBrowin
Країна виробникПольща
ПризначенняЦукор
Наличие термометраНі
МатеріалСкло
Довжина240 мм
Інформація для замовлення
  • Ціна: 250 ₴