Цукор мусковадо – це нерафінований тростинний цукор, що містить натуральну патоку. Має насичено коричневий колір, вологий, схожий на іриску або карамель, що підгоріла. Мусковадо зазвичай використовується у вигляді добавок у маринади, щоб надати кондитерським виробам більш глибокого смаку, але може також додаватися і до несолодких страв, а також виробництва рому та інших видів алкоголю. Зберігати мусковадо краще в контейнері, що герметично закриває, щоб уникнути втрати вологи. Але якщо все ж таки цукор затвердів, накрийте його на ніч вологою серветкою і знову стане м'яким.
Походження сировини - Коста-Ріка
Вироблено у Чехії, компанією Man Ingredients
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Коста-Ріка |
| Смак | Цукор |
| Склад | цукор тростинний |
- Ціна: 6 200 ₴/кг

