Ірландський мох
Ірландський мох є однією з найпопулярніших освітлювальних речовин, що застосовуються в домашньому пивоварінні. Ірландський мох – це морські водорості виду Chondrus crispus сімейства червоних водоростей Rhodophyceae.
Завдяки особливим властивостям ірландський мох сприяє очищенню та освітленню пивного сусла, допомагає запобігти холодному помутнінню шляхом зв'язування білків та інших частинок у пивному суслі. Утворює досить компактний осад.
Спосіб застосування:
Попередньо сухий ірландський мох слід залити невеликою кількістю теплої води та залишити на 25-30 хвилин для набухання. Додається в сусло за 15 хвилин до кінця кип'ятіння.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Бельгія |
| Виробник | BROUWLAND |
| Користувальницькі характеристики | |
| Вага нетто | 5 г |
| Тип паковання | Поліетиленовий зіп пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 50 ₴

