Mangrove Jack's Kveik Yeast M12
Voss Kveik - дріжджі верхового бродіння, які забезпечують швидке бродіння за дуже високих температур, зберігаючи при цьому нейтральний смак з тонкими нотками цитрусових.
РЕКОМЕНДОВАНИЙ ДІАПАЗОН ТЕМПЕРАТУР: 20-40°C
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
(5 – висока, 1 – низька)
- АТТЕНЮАЦІЯ: 77 - 82%
- ТОЛЕРАНТНІСТЬ ДО АЛКОГОЛЮ: 12%
- ФЛОКУЛЯЦІЯ: 5/5
- Ущільнюваність: 5/5
- ЖИВИХ ДРІЖДЖОВИХ КЛІТИН: >5 на 109 КУО/грам
- СУХА ВАГА: 93 – 97%
- ДИКІ ДРІДЖІ: <1 на 106 клітин
- ЧИСЛО БАКТЕРІЙ: <1 на 106 клітин
- СТАТУС ГМО: Без ГМО
АРОМАТ:
При правильній температурі дріжджі Voss Kveik виробляють елі з натуральним ароматичним профілем, навіть при високих температурах бродіння. Також присутні ефіри апельсина та цитрусових, ці дріжджі добре себе зарекомендували при виробництві Pale Ale та IPA.
СМАК/ТІЛО ПИВА:
Ці дріжджі з високою атенюацією виробляють пиво з низьким рівнем залишкових цукрів, роблячи тіло пива досить сухим і легким, завдяки цитрусовим ноткам.
МІЦНЕ ПИВО:
За рахунок швидких термінів ферментації ви можете швидко збродити високо алкогольне пиво, до 12%. Завдяки чистому профілю дріжджів, ідеально зброджувати дабл і трипл IPA.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Mangrove jacks |
| Країна виробник | Нова Зеландія |
| Тип дріжджів | Сухі |
| Вага | 10 г |
| Склад | сухі пивні дріжджі, емульгатор (Е491) |
- Ціна: 235 ₴

