Hot Rod Thermo Alpha
Ефективна висококонцентрована термостабільна ендо-Альфа-Амілаза. Альфа-амілаза є ключовим ферментом у процесі оцукрювання при виробництві зернових дистилятів. Вона відповідає за розщеплення крохмалю, присутнього в зерні, на простіші цукри, необхідні для ферментації. Не лише сприяє ефективнішої ферментації, а й збільшує вихід етанолу, що є основною метою дистиляції.
Основні Переваги:
· Зниження в'язкості Сусла: Покращує якість обробки.
· Гнучкість умов роботи: Працює у широкому діапазоні pH та температур.
· Висока Концентрація: Меньше дозування для бажаного ефекту.
· Сумісність з іншими ферментами.
Технічні дані:
РН: 4.5-7.5 (оптимальний діапазон 5.0-6.0).
Температура: 60-105°C (оптимально 85-90°C).
Рекомендації щодо дозування:
На 1 кг зерна: 0,1 мл (2-3 краплі).
На 1 тонну збіжжя: 0.1 л
Умови зберігання:
Зберігати у сухому прохолодному місці. Зберігає активність при 4°C - 8°C до 12 місяців або до 90% активності при 25°C.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Hot Rod Distiller International |
| Країна виробник | Україна |
- Ціна: 70 ₴

