Продавець Первачок розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Кошик
1482 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 13.11).

+380 (67) 140-11-41
+380 (99) 140-11-41
Товари для дистиляції, виноробства та пивоваріння
Кошик

Глюко-амілаза фермент на 100 кг зерна

70 ₴

  • В наявності
  • Код: 00180
Глюко-амілаза фермент на 100 кг зерна
Глюко-амілаза фермент на 100 кг зернаВ наявності
70 ₴
+380 (67) 140-11-41
  • +380 (99) 140-11-41
+380 (67) 140-11-41
  • +380 (99) 140-11-41
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Глюко-амілаза фермент на 100 кг зерна

Це передовий фермент глюко-амілази, що відрізняється своєю високою активністю, перевищуючи активність інших продуктів на ринку щонайменше на 10-30%. Його унікальність полягає у додатковій побічній активності інших амілаз, особливо альфа-амілази, що посилює його ефективність.

Основні переваги глюко-амілази GlucoPRO:

• Висока концентрація: Висока концентрація потребує меншого дозування ферменту для досягнення результатів.

• Швидка дія: продукт швидко розщеплює крохмаль, прискорюючи процес бродіння.

• Поліпшення ферментації: Додаткова дія побічних ферментів значно підвищує ефективність бродіння.

• Ефективність при одночасному оцукрювання та бродінні: Ідеально підходить для використання в процесі одночасного додавання в сусло разом з дріжджами, оскільки ефективно працює при температурі бродіння 25-35 °C.

• Гнучкість умов роботи: Ефективно у широкому діапазоні pH (3.5 до 6.0) та температур (30°C до 70°C).

• Синергія з іншими ферментами: Відмінне поєднання з альфа-амілазою та кислою протеазою.

• Підвищення виходу етанолу: Завдяки покращеному бродіння збільшується кількість виробленого етанолу.

Ці переваги роблять глюко-амілазу GlucoPRO цінним доповненням для виробників домашніх дистилятів, які прагнуть підвищити ефективність та якість своєї продукції.

Технічні дані:

Діапазон pH: Ефективність ферменту є оптимальною при pH від 3,5 до 5,5.

Температурний діапазон: глюко-амілаза GlucoPRO працює найефективніше при температурі від 55 до 70°C, проте може працювати одночасно з дріжджами при температурі властивій бродінню.

Рекомендації щодо зберігання:

Продукт слід зберігати у прохолодному, сухому місці, подалі від прямих сонячних променів. Активність 90% зберігається протягом 12 місяців. У відкритому стані фермент повинен використовуватися протягом обмеженого часу (3-6 місяців) для збереження його ефективності.

Інструкція із застосування:

1. Додайте 0,2 мл (4-6 крапель) глюко-амілази GlucoPRO на кожний кілограм крохмалю або 0,1 мл (2-3 краплі) на 1 кг зерна.

2. Ретельно перемішайте суміш, щоб забезпечити рівномірний розподіл ферменту.

3. Контролюйте рівень pH, щоб він не виходив за межі 3.5-5.5.

4. Після завершення бродіння перейдіть до етапу дистиляції.

Характеристики
Основні
ВиробникHot Rod Distiller International
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 70 ₴