Kölsch yeast
Дріжджі типу «Kölsch» – це так звані лагерно-елеві дріжджі. По суті, це верхові дріжджі, що імітують профіль лагера, створюючи чистий аромат без характерної сірчаності. Вони ідеально підходять для більшості сортів німецьких хеллес-лагер-елів. При бродінні при нижчих температурах смак виходить чистим і "хрустким", без яскраво виражених фенолів та ефірів, а додаткова холодна витримка ще більше покращує чистоту та смак напою. Якщо температура бродіння нижча за рекомендовану, може знадобитися подвійний посів (2 пакетики). Якщо немає можливості зброджувати при температурі 15°C, не біда – кімнатна температура теж підійде! Для найкращих результатів рекомендується холодна витримка (cold age) протягом 8 тижнів при температурі 2–4°C.
Характеристики
- Атенюація: 75-82%
- Фокуляція: висока 76-80%
- Температура бродіння: 15-22°C
- Толерантність: 9% ABV
- Пакета 10 г достатньо для зброджування 23 л (5 галлонів) сусла
- без ГМО
Cклад
- Пивні дріжджі (Saccharomyces cerevisiae)
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Великобританія |
| Користувальницькі характеристики | |
| Виробник | CROSSMYLOOF BREW |
| Тип дріжджів | Сухі |
| Вага | 10 г |
| Склад | Saccharomyces cerevisiae |
| Тип | Дріжджі |
- Ціна: 75 ₴

