Активні сухі пивні дріжджі Mangrove jack's Belgian Wit Yeast M21 - це бельгійський штам дріжджів верхового бродіння для пшеничного пива, для якого характерне досить збалансоване поєднання фруктових ефірів і м'які фенольні відтінки спецій. Дріжджі Mangrove jack's Belgian Wit Yeast M21 надають пиву солодкуватий смак і при тривалій витримці здатні досить не погано висвітлюватися.
Дріжджі Belgian Wit Yeast M21 віддають легкої пряністю з натяком на жувальну гумку. Ці дріжджі особливо добре підходять для пива з додаванням трав і спецій..
Застосування:
Посипати дріжджі на поверхню пивного сусла. Однієї пачки 10г достатньо для ферментації 23л пивного сусла. Ферментировать при температурі 18-25°C (59-75°F). Зберігати в холодильнику.
Ідеально підходить для приготування наступних сортів пива:
Witbier, Grand Cru, Spice Ale, Belgian Witbier та інші.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Mangrove jacks |
| Країна виробник | Нова Зеландія |
| Склад | сухі пивні дріжджі, емульгатор (Е491) |
| Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 190 ₴

