Дріжджі для віскі в ірландському стилі
Новинка від Ірландської компанії WHC Lab, термотолерантні дріжджі для зернових браг, включаючи ячмінні, пшеничні та ін.
Нові дистиляційні дріжджі, що виробляють велику кількість складних ефірів, включаючи аромати темних фруктів та шкіри. Підходять для всіх видів зернових спиртів. Ідеальні для виробництва спиртів, що витримуються в бочках, надають напою додаткову складність. Мають високу діастатичність, природним чином виробляють велику кількість глюкоамілази. Ці дріжджі характеризуються швидкою і надійною ферментацією, що робить їх відмінним штамом для виробництва віскі, як промисловим способом так і в домашніх умовах. Мають стійкість до високих температур. Не вимагають регідрації.
Характеристики
- Шамм - Saccharomyces cerevisiae
- Рекомендована температура - 28°C - 38°C
- Толерантність – 16%
- Потреба в асзоті – середня
- Дозування – 0,7-1,0 г/літр
- Особливі умови - не вимагають регідрації та насичення киснем
Зберігання
У сухому прохолодному місці (5-15°C).
- Ціна: 100 ₴


